Fri frakt / Säkra betalningar / Snabba leveranser

Timeless Collection ||

TIMELESS collection by Anthon x Edd

Tidlöst mode är inte bara kläder utan även accessoarerna spelar roll för din look. För att få till en look som förblir “inne” i många år bör du också se över vilka accessoarer du väljer. Det bästa är att investera i stilren design av hög kvalitet, helst i neutrala färger.

Jag uppskattar tidlösa plagg som är enkla att matcha och som man kan bära varje dag. Det var också anledningen till att jag ville göra samarbetet. Kollektionen har de perfekta kombinationerna som passar både bra till nerdressat och till uppklätt.

Dessa smycken är minimalistiska med en liten edge, så att de påminner om min egen stil. Hoppas att ni tycker om dem lika mycket som jag.

Väl mött,
/Anthon Ekelund

Utforska edds kollektion av handgjorda accessoarer, inklusive läderarmband, stålarmband, kepsar, sommarhattar, mössor, halsdukar och plånböcker. Varje detalj är noga utvald för att säkerställa högsta kvalitet och stil. Våra läder- och stålarmband är både tåliga och trendiga, medan våra kepsar, sommarhattar, mössor och halsdukar är perfekta för att ge din outfit en extra touch av stil. Våra plånböcker är både funktionella och snygga, samt RFID-säkra för att skydda dina kortuppgifter. Varje accessoar är designad i Sverige, där edd fokuserar på att skapa tidlösa produkter med enkelhet och elegans i åtanke. Utforska edds kollektion idag och hitta det perfekta tillbehöret som passar din personliga stil.