Fri frakt / Säkra betalningar / Snabba leveranser

Armband


Armband för män & kvinnor - Vi erbjuder ett brett sortiment av armband i olika former. Hos oss hittar du 6mm-ädelstensarmdand, 8mm-ädelstensarmband, läderarmband och stålarmband. Vi tycker inte kvalité ska behöva kosta, därför gör vi allt för att hålla våra fantastiska priser utan att rubba på vår grymma kvalité. Vi är faktiskt så säkra på detta så vi erbjuder 2 års garanti på alla våra armband. De flesta av våra armband erbjuds i flertalet storlekar vilket gör att du kan anpassa efter omkretsen på din handled.

Ädelstensarmband - Våra ädelstensarmband är uteslutet producerade med naturliga mineraler som vi handplockat för att det ska uppnå våra krav. Du kan hitta armband producerade av populära material som Lavasten, Lapis Lazuli, Black Onyx och många fler.

Läderarmband - Våra läderarmband är tillverkade av koläder med detaljer av rostfritt stål.

Stålarmband - Alla våra cuffs är uteslutet tillverkade av rostfritt stål och sterling silver. För att anpassa storleken böjer du armbandet till rätt form för din handled.

Utforska edds kollektion av handgjorda accessoarer, inklusive läderarmband, stålarmband, kepsar, sommarhattar, mössor, halsdukar och plånböcker. Varje detalj är noga utvald för att säkerställa högsta kvalitet och stil. Våra läder- och stålarmband är både tåliga och trendiga, medan våra kepsar, sommarhattar, mössor och halsdukar är perfekta för att ge din outfit en extra touch av stil. Våra plånböcker är både funktionella och snygga, samt RFID-säkra för att skydda dina kortuppgifter. Varje accessoar är designad i Sverige, där edd fokuserar på att skapa tidlösa produkter med enkelhet och elegans i åtanke. Utforska edds kollektion idag och hitta det perfekta tillbehöret som passar din personliga stil.