Fri frakt / Säkra betalningar / Snabba leveranser

Sortiment


Armband för män  - Vi erbjuder ett brett sortiment av armband i olika former. Hos oss hittar du 6mm-beads, 8mm ädelstensarmband, läderarmband och stålarmband. Vi tycker inte kvalité ska behöva kosta, därför gör vi allt för att hålla våra fantastiska priser utan att rubba på vår grymma kvalité. Vi är faktiskt så säkra på detta så vi erbjuder 2 års garanti på alla våra armband. De flesta av våra armband erbjuds i flertalet storlekar vilket gör att du kan anpassa efter omkretsen på din handled. 

Klockor - För den kräsne som vill få möjligheten att ändra på sin look snabbt genom att byta armband på klockan.  

Kepsar - Våra kepsar är en så kallad basebollkeps och är tillvekad i 100% bomull för bästa känsla och passform.

Plånböcker - Alla våra plånböcker är tillverkade av äkta läder som kallas Crazy Horse Leather vilket ger en matt känsla på lädret. 

Utforska edds kollektion av handgjorda accessoarer, inklusive läderarmband, stålarmband, kepsar, sommarhattar, mössor, halsdukar och plånböcker. Varje detalj är noga utvald för att säkerställa högsta kvalitet och stil. Våra läder- och stålarmband är både tåliga och trendiga, medan våra kepsar, sommarhattar, mössor och halsdukar är perfekta för att ge din outfit en extra touch av stil. Våra plånböcker är både funktionella och snygga, samt RFID-säkra för att skydda dina kortuppgifter. Varje accessoar är designad i Sverige, där edd fokuserar på att skapa tidlösa produkter med enkelhet och elegans i åtanke. Utforska edds kollektion idag och hitta det perfekta tillbehöret som passar din personliga stil.