✔ Fri Frakt ✔ 1-3 dagars leverans ✔ 2 års garanti

Returer


Vi erbjuder nu förlängd retur t.o.m. 31.01.2019. Gäller alla beställningar mellan 2018-12-08 och 2018-12-20.

Returnera vara
eddbracelet.com erbjuder 30 dagars retur från den dag du har mottagit din order. Produkten ska vara i ursprungligt skick och får inte vara använd. 

Om du vill returnera en vara vänligen kontakta tim@eddbracelet.com för vidare instruktioner. Retur av varan sker på kundens bekostnad. 

Returnerade varor
Det kan ta upp emot 10 arbetsdagar innan vi får in och behandlar returer. När returen är registrerad skickas ett mejl som bekräftelse till dig. 

Återbetalning
Vi betalar tillbaka beloppet senast två dagar efter att vi mottagit paketet från dig. Det kan dock ta allt från 2 till 7 arbetsdagar innan beloppet finns på ditt konto. Hur lång tid det tar beror på din bank eller kortutgivare. Vi krediterar beloppet till det kort (konto) som du använde när du gjorde beställningen. Om detta inte är möjligt (t ex pga att kortet avvisas eller inte längre är giltigt) gör vi en banköverföring och då vill vi att du kontaktar tim@eddbracelet.com och ger oss dina bankuppgifter. 

Tyvärr kan fel uppstå. Om du anser att du inte har fått rätt belopp i retur kontaktar du tim@eddbracelet.com och uppger ordernummer och korrekt belopp.

Reklamation

Skulle du uppleva fel med din vara kan det vara grund för en reklamation. Vi ber dig beskriva ditt ärende i ett mail till oss på tim@eddbracelet.com för vidare hantering. För mer information om reklamationer, se konsumentverkets hemsida